avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestarea unei executari silite
Discuție deschisă în Executare silită

Contestarea unei executari silite

Buna dimineata,
Va rog sa ma sfatuiti intr-un caz urgent : detin un spatiu cu contract de inchiriere. Datorita crizei financiare, am ramas in urma cu plata chiriei. In luna august, intre Proprietara ( o societate comerciala ) si Chiriasa ( tot o societate comerciala ) s-a incheiat un contract de comodat pe o durata de 6 luni. In acest contract de comodat este stipulata datoria pe care o am fata de Proprietara, dar nu este stipulata o data pana la care se poate plati datoria. Azi dimineata am primit de la Biroul Executorilor Judecatoresti o notificare prin care imi spune ca datorita neplatii chiriei, contractul de rezileaza si am termen o zi pentru a evacua imobilul. Cum pot depune o contestatie la aceasta notificare? Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 4 Decembrie 2009
Cris2005, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cris2005 , utilizator 06:14, 5 Decembrie 2009
Buna ziua !
Avand in vedere ca in momentul de fata orice executare silita se face numai cu incuviintarea instantei de judecata( cu unele exceptii, dar nu este cazul dvs.), contestati in instanta conform art. 399, al.(1) c.p.c.
Cu stima !
Trebuie sa vedeti si motivele pentru care se reziliaza contractul de comodat ... posibil sa existe o clauza de reziliere in cazul in care nu platiti
Va multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere elia8 elia8 Bună ziua. Am o neclaritate si vă rog să mă ajutaţi dacă se poate. Deţin un apartament pe persoană fizică si vreau sa îl închiriez unui ... (vezi toată discuția)
Chirias rau platnic blahblah blahblah In oct. 2006 am inchiriat apartamentul proprietate personala unei societati comerciale cu titlu de sediu reprezentativ. Au achitat chiria cu oaresce ... (vezi toată discuția)
Intrebare, contract de inchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de proprietar am dat in chirie un spatiu in baza unui contract de inchiriere. In ultima ... (vezi toată discuția)