avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitarea Judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitarea Judecatoreasca

In urma unui proces penal ,in anul 2001 am fost condamnat la inchisoare cu executarela o pedeapsa de 4ani si 3 luni. anul acesta (2019) am introdus cerere de reabilitatre judecatoreasca,inca nu am un termen pentru instanta.prima conditie a reabilitarii este indeplinita,nu am mai savarsit alte infractiuni,insa la cea de-a doua conditie,este ca nu am platit cheltuielile de judecata,care este termenul de prescriptie al cheltuilelilor de judecata si daca e prescris ce anume ar trebui sa solicit instantei pentru a lua act de prescriptie in caz ca este prescrisa datoria cu cheltuielile de judecata?
Cel mai recent răspuns: alex3x , utilizator 21:35, 1 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
inteleg,multumesc de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitarea în noul cod penal alin33vulcan alin33vulcan as dori sa stiu daca dupa ce intra in vigoare noul cod penal am posibilitatea sa mi se faca reabilitarea din oficiu am fost codamnat la 5 ani ptr talharie in ... (vezi toată discuția)
Reabilitatea ! nrafiroiu nrafiroiu Buna dimineața ,soțul meu a avut o condamnare de 4ani jumătate as dori și eu să știu în câți ani constă reabilitare! Pedeapsa a făcut-o toată! (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier fara prezenta in instanta camburu camburu buna ziua o intrebare as vrea sa aflu daca se poate:Am avut o condamnare de 3 ani de inchisoare din care am savarsit 2ani an 1999-2001 incadrat in art.208-209 ... (vezi toată discuția)