avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Timp de munca inregistrat gresit in revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Timp de munca inregistrat gresit in revisal

Buna dimineata ,daca am un angajat pensionar cu CIM cu timp de lucru 4 ore care a fost declarat in revisal cu timp de munca 8 ore din greseala , care s-a vazut doar la incetare CIM ,ce trebuie facut pt. a evita un control sau o amenda ? multumesc .
Cel mai recent răspuns: gina.bratu , utilizator 11:50, 2 Decembrie 2019
Corecție în Revisal.
Pot corecta chiar daca am incetat CIM cu data de 02.12.2019 ?
Da...pasii sunt:
- anulare încetare
- corecție
- înregistrare încetare
- generare fisier...depunere fisier.
Multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetat cim in 26.01.2018 omis inreg.in revisal a majorarii salariului bratugina2@gmail.com bratugina2@gmail.com Buna ziua. Am depus in revisal incetare CIM cu data de 26.01.2018. Ulterior, am constatat ca am omis sa inregistrez in revisal majorarea salariului cu ... (vezi toată discuția)
Operare in revisal suspendare cim (art.52 alin.3 din cm) pentru fost salariat! RobinHood RobinHood Buna seara! Va rog foarte mult sa va exprimati opinia in legatura cu o posibila solutie la o problema atat de natura \\"tehnica\\" cat si juridica: doresc ... (vezi toată discuția)
Eroare transmitere revisal marielapopa marielapopa Buna seara. Am si eu o nelamurire legata de urmatorul lucru : am transmis in revisal incetarea unui contract de munca in baza unui anumit articol si alineat ... (vezi toată discuția)