avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... administrator public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

administrator public

Poate ocupa prin dispozitie postul de administrator public o persoana care nu are studiile superioare finalizate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:48, 7 Octombrie 2020
Persoanele care pot ocupa funcția de administrator public, de regulă, trebuie să fi absolvit studii superioare economice, administrative, tehnice sau juridice.
Multumesc pentru raspuns. Articolul din lege il stiu ideea era de inrerpretare a cuvantului ,, de regula,, nu spune obligatoriu aici m-am blocat.
Potrivit COR , pentru administratorul public : Nivelul de instruire: 4 (studii superioare)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare cim AndreiTimi AndreiTimi Buna seara, Am si eu o intrebare. Daca firma este cu capital privat pot inregistra la ITM un contract de munca pentru un angajat cu codul COR 213904 ... (vezi toată discuția)
Salariu minim studii superioare nadia_odagiu nadia_odagiu stiu ca salariul minim brut este de 540 lei, dar care este salariul minim pentru cei cu studii superioare? (vezi toată discuția)
Nivel studii poz. cor 243216 karl_holcroft karl_holcroft Bună seara, Postul de Analist servicii client cod 243216 prevede necesitatea deținerii de studii superioare?în anexa la fisa postului, cerință pentru ... (vezi toată discuția)