avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... titlu de plata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

titlu de plata

buna ziua,
Ce se întâmplă în cazul depășirii termenului legal de 175 zile în care ar trebui să mi se achite de catre ministerul de finante o sumă de bani conform unui Titlu de plată ANRP și unde trebuie sa ma adresez pentru a reclama nerespectarea acestui termen?
multumesc
Cel mai recent răspuns: olteanu.adriana , utilizator 23:46, 2 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc ...
dar eu am titlul emis pe 10 iunie ... cum pot afla data in care ANRP a transmis Ministerului de Finate cupoanele speciale..... nu trebuie sa tin cont de acest 10 iunie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despăgubiri anrp-virarea banilor către cec Tudor Vasile Tudor Vasile Bună ziua! Întrebarea mea este: Ce se întâmplă în cazul depășirii termenului legal de 175 zile în care ar trebui să mi se achite o sumă de bani ... (vezi toată discuția)
Termen plată anrp Tudor Vasile Tudor Vasile Bună ziua! Întrebarea mea este: Ce se întâmplă în cazul depășirii termenului legal de 175 zile în care ar trebui să mi se achite o sumă de bani ... (vezi toată discuția)
Am un dosar la anrp din anul 2013 pentru despagubiri pe legea ... sandubangu sandubangu Am un dosar la ANRP din anul 2013 pentru despagubiri pe Legea 10.Am gasit pe situl Ministerului Finantelor un ordin de plata (OP) emis pentru dosarul meu (cu ... (vezi toată discuția)