avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... tulburare de posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

tulburare de posesie

vecinul meu mi-a cerut acordul sa faca la el pe proprietate un zid de sprijin.am fost la notar si am dat o declaratie ca sunt de acord cu constructia zidului ..dupa ce a facut o parte din zid am fost cu un topograf si am constatat ca talpa de la zidul de sprijin este la mine in teren.Ca sa "inchid ochii"la cele facute de el cu buna stiinta i am cerut sa inalte zidului de sprijin pe cheltuiala lui..acesta ne fii d de acord.ce este de facut?

Alte discuții în legătură

Gard comun PAUER PAUER EU SI VECINUL AVEM UN GARD COMUN,CARE DIN CAUZA UNOR NEINTELEGERI,TREBUIE INCHIS PT. A-MI PROTEJA INTIMITATEA SI PT. A NU DA PRILEJUL UNOR NOI DISPUTE. GARDUL ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor pentru modificarea gardului dintre proprietati??? lili7 lili7 In cazul in care doresc sa renovez prin modificarea aspectului exterior si formei, gardul care imprejmuieste proprietatea mea(gard construit excusiv de noi), ... (vezi toată discuția)
Constructie pe terenul altuia Cori_na Cori_na Desi au trecut cateva zile de la intrarea in noul an , doresc tuturor sa aiba parte e un an minunat cu multa sanatate si armonie ! Bineinteles ca pentru ... (vezi toată discuția)