avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept proprietate teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept proprietate teren

Buna ziua, in 1996 tatal meu a cumparat o suprafata de teren extravilan, insa pana in 2008 nu a reusit sa definitiveze achizitia, in tot caest timp terenul respectiv a fost platit de catre el si din 2008 de catre mine la impozite fiind chiar trecut la pozitia noastra de rol ca provenind de la .... cumparat cu chitanta de mana, pot uza acum de uzucapiune pt a il trece pe numele meu?

Alte discuții în legătură

Chitanta de mana din 1996 Andreea Drugea Andreea Drugea Buna ziua! In anul 1996 parintii mei au incheiat o chitanta da mana pentru vanzarea unui teren extravilan cu vita de vie. Pe chitanta apar:data, numele ... (vezi toată discuția)
Tranzactie teren agricol cu chitanta de mana topmasaj topmasaj Buna ziua! in 1991 mama a cumparat un teren agricol in baza unei chitante de mana cu 2 martori. in 2008 vanzatorul a dat o declaratie notariala prin care ... (vezi toată discuția)
Actul de proprietate, mostenire, uzucapiune MarianStanciu MarianStanciu In 1935 strabunicii mei s-au casatorit. Bunica mea a fost infiata de strabunicii mei la varsta de 4 ani. Ea fiind unica lor mostenitoare. In 1932, ... (vezi toată discuția)