avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Colegiul Universitar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Colegiul Universitar

Buna ziua.
In 2004 am absolvit in incinta Universitatii Lucian Blaga din Sibiu -Colegiul Universitar ,cu diploma de Inginer -colegiu in profilul Textile-Pielarie ,specializarea -Tehnologia Confectiilor din Tesaturi si Tricoturi ,durata 3 ani,credite total 180. Pe diploma mea scrie diploma de absolvire si nu de licenta in conditile date eu pot sa ma angajez in sectorul bugetar pe un post de referent de specialitate, unde condiția este sa ai studii superioare/licenta? Poate fi considerata diploma mea de absolvire a Colegiului Universitar diploma de licenta? 
Multumesc! 
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2019
Jojo1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Jojo1 , utilizator 15:19, 3 Decembrie 2019
Buna ziua,
Stiu ca se considera Studii de Scurta Durata (SSD).
Eu a trebuit sa mai fac inca doi ani de "licenta" pentru a primi diploma de licenta si a se considera ca am studii superioare "complete".
Ionut.ion, utilizator
Bună ziua,
Dacă ați mai făcut 2 ani de facultate pentru a obține licenta, acum studiile dvs sunt considerate de lunga durata sau mai trebuie făcut și master?
Multumesc!

Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
Stiu ca se considera Studii de Scurta Durata (SSD).
Eu a trebuit sa mai fac inca doi ani de "licenta" pentru a primi diploma de licenta si a se considera ca am studii superioare "complete".

Jojo1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere/echivalare invatamant scurta durata (colegii universitare) ContSters199599 ContSters199599 Buna ziua, As avea nevoie de cateva clarificari din punctul de vedere al ocuparii unui post prevazut cu studii superioare, mai exact la cerinte apare ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de scurta durata flori9 flori9 Ce inseamna studii superioare de scurta durata? Care este diferenta dintre acestea si cele de lunga durata? Care sunt criteriile dupa care putem incadra un ... (vezi toată discuția)
Cerificat de abilitare ssm sorincristea13 sorincristea13 doresc sa ma abilitez ca serviciu extern de prevenire si protectie am depus dosarul la itm si mi-a fost respins posed diploma de master in securitate ... (vezi toată discuția)