avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Management
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Management

Buna ziua!
Sunt director la o gradinita din mediul urban in urma concursului national.Pe 1 august 2019 am intrat in concediu crestere si ingrijire copil,contractul fiind suspendat in prezent.
In luna decembrie anul 2020 ar trebui sa se incheie contractul de management.
Se calculeaza si lunile de concediu in mod normal sau se continua contractul cand voi reveni la locul de munca fara a mai înceta in decembrie 2020?
Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Indemnizație copil DanaCaplea DanaCaplea Sunt o mămică care este în concediu creștere copil și sunt din nou gravidă cu al doilea bebeluș. As naște în septembrie 2020 cad ar trebuii sa ma ... (vezi toată discuția)
Somaj danyyyyy danyyyyy buna ziua, am o angajata care a terminat periada de ingrijire copil pana la varsta de 2 ani, in August anul curent, nu sa prezentat sa isi scrie cererea de ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am o nelamurire in legatura cu modul de calcul al indemnizatiei crestere copil Oana Muscalu Oana Muscalu Buna seara. Ma numesc larisa Am o nelamurire in legatura cu modul de calcul al indemnizatiei crestere copil . Se calculeaza 12 luni din ultimele 24 sau 12 luni ... (vezi toată discuția)