buna ziua, am o angajata care a terminat periada de ingrijire copil pana la varsta de 2 ani, in August anul curent, nu sa prezentat sa isi scrie cererea de lichidare( mentionez firma pe care era angajata nu mai are angajatii si nici activitate este suspendata), a venit acuma in decembrie si cere sa fie data in somaj se mai pot face acte ptr. somaj daca a trecut 4 luni de cand a terminat periada de suspendare contract ptr. ingrijire copil pana la varsta de 2 ani?, multumesc
Angajata avea obligatia de a se prezenta la servciu in ziua urmatoare celei in care copilul a implinit 2 ani. In tot acest timp angajata trebuia convocata pentru absentare nemotivata si chiar se putea inceta disciplinar contractul de munca.
Totusi, avand in vedere ca postul nu mai exista si societatea are activitatea suspendata ii puteti face formele pentru a putea beneficia de somaj.
Buna ziua!. Am si eu o problema. Luna viitoare ar trebui sa revin la serviciu dupa incheierea concediului de ingrijire a copilului (2 ani), dar as vrea sa solicit somaj. Angajatorul poate face formele necesare avand in vedere ca activitatea este in continua desfasurare? Va multumesc!
In mod normal, daca postul nu este desfiintat, nu are cum.
Ar fi ilegal sa aiba nevoie de dvs si dvs sa il puneti sa incalce legea.
Ar trebui sa fie mai apreciat un loc de munca pe timpurile astea.