avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata salariu conform stat.stat de plata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata salariu conform stat.stat de plata

Buna ziua,
Am urmatoarea probl si as dori sa ma ajute cineva : statul lunii oct eu administrat.firmei are un salariu de 10000 lei eu am facut statul scriptic dar faptic el nu a luat banii acestia in oct.
In noiembrie el vrea sa-i virez 6000 din acesti bani .Care este monografia corecta
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:44, 3 Decembrie 2019
Pentru luna octombrie inregistrati normal dar fara a inregistra si plata netului catre salariat. Va aparea un sold al contului 421 din care veti plati luna urmatoare.
Nota contabila: 621 = 421 inregistrare cheltuiala cu salariu brut
421 = 4316 retinere cass 10%
421 = 444 retinere impozitul pe salariu 10%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul pe salarii ralstefan01 ralstefan01 Este deductibil impozitul pe salarii, coontul 444? daca da care este corespodentul contului in clasa de cheltuieli? (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile transferul contributiilor garleanu garleanu Avind in vedere modificarile privind transferul contributiilor de la angajator la angajat,adresez rugamintea prezentarii unei monografii cu inregistrarile ... (vezi toată discuția)
Cum se inregistreaza chenzina 1 si 2 in contabilitate? bayramovici bayramovici AM DE INREGISTRAT IN CONTABILITATE SALARIILE AFERENTE LUNII OCT. PE CE DATA INREG FORMULELE?CAND SI CUM INREG PLATA CHENZINEI 1 DIN OCTOMBRIE? 641=421 FD ... (vezi toată discuția)