avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... URGEEEEEENT
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

URGEEEEEENT

Imi trebuie un model de cerere in anulare pe og 5/2001. Pe mp sau aici daca se poate, multumesc.

Cu cat se timbreaza o astfel de cerere?
Cel mai recent răspuns: michi , utilizator 15:17, 6 Iunie 2006
Taxa judiciara de timbru - 39 RON.
Deci nu cerere de emitere a somatiei de plata. Cerere in anularea ordonantei date pe OG5., facuta de debitor. Se timbreaza la jumate pt cererea de emitere a ordonantei, sau o incadram la neevaluabile...
Scuze. In legatura cu timbrarea cererii in anulare, este o discutie anterioara, in aceeasi sectiune. Eu as plati jumatate din taxa achitata pentru somatie, pentru a evita orice discutie pe acest aspect.
si un model de cerere? :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbrare cerere in anulare a somatiei de plata timici timici Va rog sa-mi spuna cineva cum se timbreaza cererea in anulare a somatiei de plata? Cu 8 RON, sau cu 39 RON sau cu o alta suma? Multumesc,Timea Este urgent (vezi toată discuția)
Taxa de timbru - somatie de plata...va rooooog mult! dumitrapetruta dumitrapetruta cum se plateste sau se calculeaza taxa de timbru.....este fixa sau este la valoare#-o! in legislatie unde pot sa caut in afara de 5/2001 sau 146/1997.... ca ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante, fara contract de vanzare-cumparare Ionescu.carina Ionescu.carina O firma ne datoareaza o suma mica, aprox. 15000 ron. Mentionez ca nu am incheiat cu aceasta un contract de vanzare-cumparare, documentele si corespondenta ... (vezi toată discuția)