Am o actiune de partaj dupa divort, inceputa la judecatorie in mai 2017 pentru un imobil si bunurile mobile dobandite in timpul casatoriei:
- lucrurile merg foarte greu la judecatorie, amanari peste amanari, nu a fost facuta pana acum nici evaluarea imobilului (expertul desemnat de judecatorie a fost amendat pentru nerespectare termen,schimbat cu altul, si acesta amendat,...4 termene pierdute fara expertiza)
- pe bunurile mobile mi se impune de catre judecator sa inchei o tranzactie cu fostul sot fara a se tine cont de faptul ca fostul sot mi-a ingradit orice drept de acces la aceste bunuri inca de la data divortului, acum 4 ani. In consecinta, nu am cunostinta despre starea curenta a acestor bunuri mobile ramase in imobilul la care nu am acces plus un autoturism despre care nu mai stiu nimic de acum 4 ani.
- avocatul pe care l-am angajat sa ma reprezinte face presiuni asupra mea pentru o tranzactie pe bunurile mobile, motivand ca e singura cale si ca, oricum, judecatorul nu va lua in calcul o despagubire pentru cei 4 ani (plus cat va mai trece) chiar daca bunurile mobile raman in actiunea de partaj asa cum a fost inceputa.
Cum ma sfatuiti sa procedez?
Nu va poate impune nimeni sa incheiati o tranzacție.Sau mergeți cu o copie de pe dosar la alt avocat pt o altă consultație sau mergeți înainte cu litigiu.Un partaj cu tot cu apel poate dura fără probleme 3- 4 ani asa ca sunteti in termen
Hotarare de divort
xmagx2001
Am primit acasa hotararea de divort , definitiva si irevocabila ... As dori sa stiu ce trebuie sa fac acum cu ea? Trebuie sa ma duc pe la primarie sau la ... (vezi toată discuția)