avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recunoasterea divorțului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recunoasterea divorțului

Am cetatenie dubla si domiciliu in Romania.Divorțul meu s a pronunțat in SuA, însă fosta soție refuza cooperarea pt. Recunoasterea divorțului aici. Am deschis proces de exequator si se tot amână din cauza lipsei de procedură cu intimata. Cat va mai dura? Vreau să ma căsătoresc. Ne am putea căsători in alta tara ?
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2019
amavic, utilizator

Alte discuții în legătură

Divortul in romania a unei persoane cu dubla cetatenie vacanta2010 vacanta2010 Verisoara mea locuieste in Israel si e divortata de 3 ani.Ea are dubla cetatenie si acum vrea sa divorteze si in Romania-Iasi. De ce acte are nevoie,ce taxe ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea divortului din sua in romania moni08 moni08 Am si eu nevoie de sfatul unui avocat, va rog. In 2 zile (Doamne ajuta!) o sa obtin divortul de sotul meu. Amandoi suntem cetateni romani dar locuim de 6 ani ... (vezi toată discuția)
Casatorie si divort in sua, procedura recunoasterii in romania. Nonynel Nonynel In cursul anului 2012 un cetatean roman a fost casatorit pentru 5 luni cu o cetateanca americanca. Casatoria s-a incheiat in SUA si divortul definitiv s-a ... (vezi toată discuția)