avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... depozit
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

depozit

Buna ziua! Trebuie sa inchiriez un spatiu ca si depozit pentru produsele finite pe care le produc, am inteles ca ar trebui sa deschid ca si punct de lucru. Mentionez ca doar depozitez aceste produse atunci cand este cazul si le distribui la magazin dupa comenzile primite. Deci nu va fi nevoie de un angajat permanent acolo. As vrea sa stiu un cod caen pentru aceasta activitate...Multumesc !!

Alte discuții în legătură

Sediul secundar sau punct de lucru ministru_ ministru_ Buna seara! Am dobandit de la parintii mei prin contract de comodat un teren in zona industriala a orasului si as dori sa imprejmuiesc spatiul si sa deschid ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu pentru depozit societate comerciala. ce autorizatii sunt necesare? nyusziful nyusziful Buna ziua. As avea nevoie de lamuriri privitoare la acest aspect: suntem o societate comerciala care producem material textil. Avem sediul si locul de ... (vezi toată discuția)
Activitati declarate in baza legii 359/2004 ClaudiaN ClaudiaN Buna ziua! Am si eu o dilema cu privire la activitatile declarate la un punct de lucru pe langa activitatea de baza. Daca eu am activitate de bata productia ... (vezi toată discuția)