avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Activitati declarate in baza Legii 359/2004
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Activitati declarate in baza Legii 359/2004

Buna ziua!

Am si eu o dilema cu privire la activitatile declarate la un punct de lucru pe langa activitatea de baza. Daca eu am activitate de bata productia este necesar sa declar si cod CAEN specific activitatilor de depozitare si manipulare avand in vedere ca acest proces implica si un depozit de materii prime si respectiv de produse finite? Eu sunt de parere ca trebuie declarat si acest cod CAEN fiind vorba de o activitate conexa activitatii principale, dar sunt si pareri cum ca aceasta activitate de productie implica si depozitarea si manipularea marfii. In acelasi timp exista declarat cod CAEN pentru comercializarea produselor. Mergand pe acelasi principiu e clar ca nu produc sa le tin pentru mine ci sa le vand... Atunci daca eu declar ca activitate si comercializarea nu sunt obligata sa declar si activitatea de depozitare si manipulare? Va rog sa ma ajutati si cu o argumentare legala pentru ca nu mai stiu cum sa pun problema sa se inteleaga.

Alte discuții în legătură

Autorizare in baza legii 359/2004 ClaudiaN ClaudiaN Buna ziua! Am si eu o dilema cu privire la activitatile declarate la un punct de lucru pe langa activitatea de baza. Daca eu am activitate de bata productia ... (vezi toată discuția)
Certificat constatator serida serida Buna ziua, Am o locatie in care depozitez combustibil de tip: motorina, benzina si uleiuri.Aceste produse sunt folosite doar in interes propriu, nu se ... (vezi toată discuția)
Autorizare depozit la o fabrica de alimente hajnyci hajnyci Buna ziua! Va rog sa ma ajutati ca ce acte sunt necesare pentru a autorizarea un depozit la o fabrica de produse alimentare. In primul rand ma intereseaza ... (vezi toată discuția)