avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Serviciu part-time in concediu creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Serviciu part-time in concediu creștere copil

Buna ziua! Va rog din suflet sa ma ajutați cu o informație! Dacă sunt însărcinată și sunt angajata la o instituție de stat, la care ma aflu in concediu maternitate și in paralel desfășor o activitate la un alt job (part-time), la care nu mi-am intrerupt activitatea, pot continua sa lucrez la cel part-time și in concediu creștere copil? Trebuie depus la dosarul de indemnizație și serviciul part-time? Îmi va afecta indemnizația din moment ce continui acolo iar serviciul de baza va fi suspendat? Va mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Valentinad17 , utilizator 05:16, 5 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea prevede ca , pe durata CCC se pot realiza în decursul unui an calendaristic, venituri supuse impozitului, prin desfășurarea efectivă a unei activități în perioada de concediu, al căror nivel net nu depășește de 5 ori cuantumul minim al indemnizației (n.m., 6250 lei) fara a distinge categoriile de venituri care se pot realiza. - echivalent a 520 lei net/luna - 889 lei brut/luna - echivalentul unui c.i.m. cu 71 ore/luna .

Desi legea nu distinge, consider ca puteti avea alt cim (alte date - durata, functie ,timpde munca) in perioada de CCC chiar la aceeași societate. Insa, intrebati si la AJPIS/ANPIS.
Va mulțumesc din suflet pt ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu creștere copil și alte venituri econo econo Daca se suspendă contractul unei angajate pentru creștere copil pentru 2 ani si dupa 3 luni aceeași firmă vrea sa ii faca un alt contract pentru un alt ... (vezi toată discuția)
Venituri din salarii in cic alinutz182000 alinutz182000 1. Buna, va rog sa îmi spune-ți dacă pot realiza venituri din SALARII in urma unui CIM la o alta firma pe perioada cât sunt in CCC a.i. sa îmi păstrez ... (vezi toată discuția)
Ccc plus job part time Crystyana30 Crystyana30 Buna ziua , Dacă sunt in concediu creștere copil, stiu ca se poate lucra part time, Cate ore sunt permise pe saptamana/ luna ? Ce salariu se poate incasa ... (vezi toată discuția)