avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu creștere copil și alte venituri
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu creștere copil și alte venituri

Daca se suspendă contractul unei angajate pentru creștere copil pentru 2 ani si dupa 3 luni aceeași firmă vrea sa ii faca un alt contract pentru un alt post pentru 4 ore se poate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:49, 5 Decembrie 2019
Legea prevede ca , pe durata CCC se pot realiza în decursul unui an calendaristic, venituri supuse impozitului, prin desfășurarea efectivă a unei activități în perioada de concediu, al căror nivel net nu depășește de 5 ori cuantumul minim al indemnizației (n.m., 6250 lei) fara a distinge categoriile de venituri care se pot realiza. - echivalent a 520 lei net/luna - 889 lei brut/luna - echivalentul unui c.i.m. cu 71 ore/luna .

Desi legea nu distinge, consider ca puteti avea alt cim (alte date - durata, functie ,timpde munca) in perioada de CCC chiar la aceeași societate. Insa, intrebati si la AJPIS/ANPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din salarii in cic alinutz182000 alinutz182000 1. Buna, va rog sa îmi spune-ți dacă pot realiza venituri din SALARII in urma unui CIM la o alta firma pe perioada cât sunt in CCC a.i. sa îmi păstrez ... (vezi toată discuția)
Serviciu part-time in concediu creștere copil Valentinad17 Valentinad17 Buna ziua! Va rog din suflet sa ma ajutați cu o informație! Dacă sunt însărcinată și sunt angajata la o instituție de stat, la care ma aflu in ... (vezi toată discuția)
Colaborare+ccc dana3329 dana3329 Buna seara! Sunt in concediu de crestere copil. Intentionez sa fac cursul de manager de transport . Intrebarea mea este: pot sa colaborez cu o firma de ... (vezi toată discuția)