avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata concediu

Bună ziua. Lucrez la o firma care este pe punctul de a fi închisă și mai am restante 12 zile de concediu și as dori dacă se poate sa spuneți dacă angajatorul e obligat sa le plătească. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:54, 4 Decembrie 2019
La incetarea c.i.m., angajatorul are obligatia sa comepnseze in bani zilele de CO neefectuate , potrivit art.146 alin.3 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedii nicolaedenisalaura@gmail.com nicolaedenisalaura@gmail.com Mi am dat demisia dar mi am cateva zile vreau sa stiu ce pot sa fac sa mi le plateasca sau sa mi le transfere la noul loc de munca (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca FLAVIA VLAD FLAVIA VLAD doresc sa stiu daca in momentul in care se inchide contractul de munca cu un angajator acesta este obligat sa plateasca angajatului zilele de concediu de ... (vezi toată discuția)
Concediu impus de angajator sau compensare Cassy90 Cassy90 Buna ziua! firma la care lucrez ne-a anuntat ca putem fi compensati pentru concediul neefectual pe anul acesta.. A devenit legala aceasta optiune?? Cat timp nu ... (vezi toată discuția)