avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... VIZA FLOTANT -MINOR.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

VIZA FLOTANT -MINOR.

Buna ziua. Cum procedez pentru a obtine viza de flotant pentru un copil minor? (pentru scoala)- sper ca m-am facut inteles....tinand cont ca viza de flotant se aplica pe un buletin,dar fiind minor......aici e nelamurirea mea.
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Decembrie 2019
danut78, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:57, 4 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bravo dom'avocat, acesta este raspunsul corect la situatia descrisa de user.
Dar dac eu vreau sa-mi duic copilul la Paris la nush ce scoala - ca-mi permit domnule - , oare si acolo imi cere viza de flotant? Sau am de ales intre Paris si Londra....
Haideti sa fim seriosi, se face un abuz pe aceasta chestiune, iar abuzul este cocolosit / aprobat / nebagat in seama de catre autoritatile competente din tara noastra.
La drept vorbind, au si scolile dreptatea lor, au locuri limitate, iar cine poate, nu va faceti probleme, isi duce copilul la ce scoala vrea, in ce clasa vrea, ba ii asigura si loc de parcare invatatorului - mai vreti?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias cu contract de inchiriere fara stampila anaf zadirion zadirion Sunt in Bucuresti. Ma aflu in imposibilitatea de a obtine viza de flotant deoarece copia mea dupa contractul de inchiriere nu contine stampila ANAF, doar ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor fara a anunta celalalt parinte... ratonu ratat ratonu ratat Buna seara, voi incerca sa prezint speta cat mai pe scurt: In hotararea finala a instantei s-a stabilit exercitarea in comun a autoritatii parintesti, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, avem si noi o problema cu invatatoare de limba engleza ... Foster Henry Foster Henry Buna ziua, avem si noi o problema cu invatatoare de limba engleza a fiulu meu, elev in clasa a-///-a, aceasta doamna nu ii invata nimic pe copii, a facut de pe ... (vezi toată discuția)