avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA

Buna seara,
daca vreau sa cumpar produse de pe un site chinezesc si vreau sa le vand la noi in tara am nevoie de PFA? Sau ce ar trebui sa fac sa fie legal? As vrea sa le vand pe internet sau sa deschid un magazin.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:40, 4 Decembrie 2019
Da, este activitate comerciala si trebuie sa va inregistrati ca atare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare magazin on-line him19 him19 Buna ziua, Locuiesc într-o tara straina de ceva timp si am observat ca preturile unor articole sunt mai mici in România, decat in tara in care locuiesc. Ma ... (vezi toată discuția)
Aprovizionare magazin online din strainatate mariusikk mariusikk Buna ziua! As dori sa stiu daca am un magazin online pot sa comand marfa de pe site-uri din afara (gen ebay, amazon) si sa le revand in ro? Apoi cum cumpar ... (vezi toată discuția)
Am voie sa vand produse fara sa fiu pfa sau persoana juridica ? lucian2peu lucian2peu vreau sa cumpar niste produse din afara si sa-mi fac un site pe care sa le vand, am voie sa fac asa ceva in conformitate cu legea noastra? imi interzice sau ... (vezi toată discuția)