avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... am voie sa vand produse fara sa fiu pfa sau persoana ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

am voie sa vand produse fara sa fiu pfa sau persoana juridica ?

vreau sa cumpar niste produse din afara si sa-mi fac un site pe care sa le vand, am voie sa fac asa ceva in conformitate cu legea noastra? imi interzice sau taxeaza cineva acest lucru? multumesc
Cel mai recent răspuns: dorelushu , utilizator 21:23, 30 Ianuarie 2010
OF TOPIC : daca ai nickname-ul lucian tupeu , e normal sa ai voie :))

IN TOPIC : legea in Romania este clara, pentru orice produs comercializat trebuie emis cel putin bon fiscal si trebuie neaparat sa ai acte de provenienta , altfel se considera ca sunt furate,sterpelite sau ...gasite :))) si in acest caz(ultimul) trebuiesc predate la politie ( vezi cazul cu cei 40.000 euro :)) )
stiu cazul cu 40.000 euro :)) , ji nu am voie chiar daca am nickname-ul lucian2peu :)).

eu am facturile de la paypal si facturile de la vama pentru colete, sunt deajuns? :)
Trebuie sa va inregistrati la fisc. Formularul 020.

[ link extern ]
dar daca mi-as deschide un site si sa incep sa vand produsele fara sa fiu inregistrat, ce as putea pati?
Sa vina fiscul in control la vreun client si prin incrucisare sa ajunga la dvs. Acesta este doar un exemplu.

Alte discuții în legătură

Vanzare tutun vrac- care este pedeapsa prevazuta de lege? ini2015 ini2015 buna ziua am si eu o mica problema... am fost prins in timp ce incercam sa vand un kg de tutun vrac, imi poate spune cineva care sunt pedepsele pentru astfel ... (vezi toată discuția)
Exista vreo lege în românia care să oblige site-urile web ... pcman pcman Exista vreo lege în România care să oblige site-urile web care vând produse (de exemplu magazine online) să-și afișeze datele complete ale societății ... (vezi toată discuția)
Intentionez sa deschid un srl cu vanzarea online. Grundy Grundy Buna ziua , intentionez sa deschid un SRL , iar vanzarea sa fie exsclusiv online . Site-ul va fi specializat pe vanzarea de colectionabile / pop culture ( ... (vezi toată discuția)