avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrerupere temporara activitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrerupere temporara activitate

Buna ziua, se notifica Itm-ul in cazul in care se doreste intreruperea temporara a activitatii ?( art.53 CM )
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 4 Decembrie 2019
Teodoraz, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:29, 5 Decembrie 2019
Angajatorii au obligaţia să depună, la inspectoratul teritorial de muncă în raza căruia îşi au sediul, o declaraţie pe propria răspundere din care să reiasă că se află în una dintre situaţiile prevăzute la art. 52 alin. (1) lit. d) din Legea nr. 53/2003, cu modificările şi completările ulterioare, la momentul constatării de către aceştia a situaţiilor respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic/angajari anna2000 anna2000 Buna dimineata, am intrebat deja la inspectia muncii si mi s-a raspuns prin ridicare de umeri.... in conditiile in care am salariati (muncitori ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic Catalina Covaliu Catalina Covaliu Buna ziua. Cui, in afara salariatului, se mai comunica decizia (AGA) de intrare in somaj tehnic? Si acre este procedura? (vezi toată discuția)
Somaj tehnic vizante vizante Pot fi trimisi in somaj tehnic doar 50% din angajati, restul ramanand angajati? Ce acte trebuie depuse de angajator, la ITM, pentru somajul tehnic a unui ... (vezi toată discuția)