avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Gradul de toxicitate 2
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Gradul de toxicitate 2

Am esit la pensie în anul 2008 pe de cizie aveam 48 de ani lucrați, am lucrat 25 de ani în gradul de toxicitate 2 și schimbul 3,am primit un spor de 3 luni la fiecare an lucrat în gradul de toxicitate 2dar nu am primit nici un drept bănesc, am băgat dosarul pentru gradul de toxicitate2 în anul 2009 și nu am primit nici-un răspuns nici în ziua de azi,am esit la pensie la cerere înainte cu 4ani de data normala. Ce se mai poate face? Va mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Minciuc , utilizator 14:18, 6 Decembrie 2019
Nu mai puteti face nimic acum ... Pentru contestarea deciziei de pensionare exista un anumit termen prevazut de lege.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista o denumire de grad de toxicitate 2. Va referiti probabil la grupa a 2-a de munca sau conditii deosebite de munca.
Incercati sa obtineti o noua adeverinta intocmita conform anexei 14 la HG nr. 257/ 2011 cu modificarile si completarile ulterioare de la firma unde ati lucrat pentru perioada in discutie/ lucrata in grupa de munca.
Depuneti adeverinta la CJP si solicitati recalcularea pensiei.
Bun,va multumesc frumos am sa incerc sa obtin o noua adeverinta,dar am o problema fabrica respectiva unde am lucrat sa desfiintat dar cred ca trebuie sa aiba pe undeva arhivele nu?
Cum se numeste fostul angajator ?
Uzina textila UTA Arad

Alte discuții în legătură

Care institutie imi va da adeverinta de grupa de munca Grosan Grosan Buna ziua, Pentru activitatea de 3 ani de stagiatura 1983-1986 la un Combinat de apa grea Turnu Severin ,dar detasata la Combinatul de Ingrasaminte Chimice ... (vezi toată discuția)
Pensia Nita Marian Nita Marian Buna seara va rog am și eu o întrebare tatăl meu a lucrat la IRF Periș Ilfov (uzina) și acea uzina IRF sa desființat și nu mai este arhiva cum pot ... (vezi toată discuția)
Arhivare ștate salarii gica_ungureanu gica_ungureanu Există vreo lege care să oblige o societate să arhiveze ștatele da salarii?. Cum poți găsi arhiva unei intreprinderi desființată (ori privatizată) ... (vezi toată discuția)