avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum se poate deschide un cabinet de kinetoterapie?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum se poate deschide un cabinet de kinetoterapie?

Buna seara. Care sunt posibilitatile efective pentru a deschide un astfel de cabinet?
Situatia este urmatoarea:
Persoana care doreste sa deschida cabinetul este Fiziokinetoterapeut,
absolventa a Facultatii de Medicina, inscrisa in Colegiului Kinetoterapeutilor. Ea doreste sa isi deschida un mic cabinet de kinetoterapie.
Se poate face PFA pentru aceasta? Trebuie ca spatiul (adresa ei adica )sa indeplineasca unele conditii speciale? Sediul PFA va fi la ea acasa, dar poate avea un punct de lucru? Adica poate inchiria un spatiu unde sa fie acest cabinet?
Ce CAEN ar putea folosi?

Sau e necesar sa fie deschis un cabinet, in care sa fie nevoie de medic efectiv?
Practic, se poate deschide cabinetul de kinetoterapie drept punct de lucru al PFA-ului avand in vedere calificarea doamnei, fara a fi nevoie de conducerea unui medic, fara alti angajati?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: nyusziful , utilizator 15:56, 9 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc foarte mult.
Insa tot nu am inteles: pot sau nu sa functionez la PFA in acest domeniu? Si un PFA poate avea punct de lucru?

Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizații necesare cabinet recuperare medicala Kinetoterapeut Kinetoterapeut Am deschis un SRL cu cod Caen 8690 si voi înființa un cabinet de recuperare medicala ( fizio, kinetoterapie, masaj) . Menționez ca nu sunt specializată in ... (vezi toată discuția)
Refuzarea primirii unui dosar la concurs pentru post cristinapavel01 cristinapavel01 Buna seara! Sunt kinetoterapeut cu master in bioingineria reabilitarii, am terminat facultatea de sport, specializarea kinetoterapie si motricitate speciala, ... (vezi toată discuția)
Înființare cabinet kinetoterapie Ilviana Ilviana Vreau să îmi deschid un cabinet de kinetoterapie ca și PFI. Care sunt pașii necesari? Unde mă înregistrez ? Am citit ca suntem profesie liberală, nu am ... (vezi toată discuția)