avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Înființare cabinet kinetoterapie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Înființare cabinet kinetoterapie

Vreau să îmi deschid un cabinet de kinetoterapie ca și PFI. Care sunt pașii necesari? Unde mă înregistrez ? Am citit ca suntem profesie liberală, nu am înțeles ce taxe și impozite se plătesc, dacă avem nevoie obligatoriu de casa de marcat . Poate cineva mă ajută cu niște răspunsuri clare. Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:06, 19 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate deschide un cabinet de kinetoterapie? nyusziful nyusziful Buna seara. Care sunt posibilitatile efective pentru a deschide un astfel de cabinet? Situatia este urmatoarea: Persoana care doreste sa deschida cabinetul ... (vezi toată discuția)
Kinetoterapeut pfi siempreska siempreska Buna seara! Un absolvent de kinetoterapie doreste sa incheie un contract de prestari-servicii cu un spital; in ce forma poate lucra legal? Am inteles ca o ... (vezi toată discuția)
In ce mod poate o persoana sa dea meditatii? hhs hhs Buna ziua, va rog sa imi specificati in ce mod poate o persoana care acorda meditatii de limba engleza dar nu este profesor sa plateasca impozit catre ANAF? (vezi toată discuția)