avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Blocare acces locuinta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Blocare acces locuinta

Sunt divortata, dar locuim in continuare in acelasi apartament. Fostul sot mi-a blocat usa de vreo cateva ori sub diferite pretexte, reusind cu greu sa intru in propria locuinta. Mentionez ca nu avem nici eu nici el posibilitatea sa locuim in alta parte. Ce masuri pot lua daca mai procedeaza in felul acesta?
Cel mai recent răspuns: Imira , utilizator 10:59, 16 Decembrie 2019
Asa este. Nu este vorba de nici o reintegrare. Este casa pe care am achizitionat-o impreuna si unde imi desfasor traiul de zi cu zi. Partajul nu imi permit sa il declansez pt ca am de sustinut un copil care este la master in Germania si ca inca ma confrunt cu tratamentele in urma unui cancer chimiotratat si operat. Dar am purtat o discutie cu ex-ul si i-am aratat articolul de mai sus(chit ca nu mai e de actualitate), spunandu-i ca tot ce imi doresc este liniste si ca nu am nevoie de manifestarile lui.

gi-jane2 a scris:



CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" a scris:



In speta, discutam de reintegrarea dumneavoastra in locuinta proprietatea dumneavoastra.

Aceasta poate opera pe cale judiciara, prin sesizarea instantei de judecata, in sensul de a avea acces in imobil.




In speta, nu cred ca e vb de asta, daca se va adresa instantei, cererea va fi respinsa ca fara obiect.. femeia e in casa, acolo locuieste, doar ca din cand in cand, omul mai incuie usa pe dinauntru.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare yala in timpul procesului de partaj bunuri comune mere mere Buna seara, Ce as putea sa fac in acest caz , cind fosta sotie in timpul procesului de partaj bunuri comune a schimbat yalele de la usa apartamentului(in ... (vezi toată discuția)
Fosta soție a schimbat yala și a solicitat atribuirea provizorie a locuinței. Îmi poate interzice accesul invocând ,,dreptul la intimitate"? Cristofir Cristofir Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mai locuiesc in apartamentul proprietate comuna cu fosta sotie in urmatoarele conditii, tinand cont de ... (vezi toată discuția)
Cai legale de a locui in casa aflata in coproprietate! iacov iacov Buna ziua!Sunt divortat si fosta sotie detine actele si cheile casei.Refuza orice discutie sau procedura amiabila de partaj si nici nu imi permite accesul in ... (vezi toată discuția)