Buna ziua ,va rog frumos sa-mi spuneti cum pot proceda in urmatoarea situatie;acum 12 zile am fost lovita la genunchi pe trecerea de pietoni de un tanar de 19 ani,A plans ,s-a rugat de mine sa nu anunt Politia, am judecat cu inima si nu am anuntat.M-am dus la spital deoarece incepuse sa ma doara genunchiul,,acolo a venit si tanarul cu tatal lui,asa am aflat ca are permisul suspendat,alta greseala din partea mea.La Urgente ,am declarat ca am cazut,mi-a fost pus piciorul in gips,fara fractura ulterior am aflat ca s-ar putea sa am ruptura de menisc.Cand am contactat tanarul si pe tatal acestuia sa-mi plateasca RMN si tratamentul luat cat am fost in gips au inceput sa dea inapoi ,ca nu a fost grav ,ca am pretentii prea mari ca intr-un final sa nu mai recunoasca accidentul.Pe tot parcursul perioadei cat am fost in gips au sunat o sg data.Mentionez ca trecerea de pietoni este supravegheata video deoarece se afla langa o scoala.Cine face ca mine ca mine sa pateasca ,am crezut ca ne putem intelege amiabil.Va multumesc anticipat.