avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident auto - cercetare penala, urgentare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident auto - cercetare penala, urgentare

In anul 2011 februarie am iesit cu masina dupa o strada care avea obligatoriu la dreapta .Dupa manevra dreapta am intors masina cu viteza mica aceasta manevra fiind permisa .Din sens opus un sofer a coborit din masina si a luato la fuga in diagonala fara sa se asigure ,trecerea de pietoni este la 100m,si din din intorcere m-am trezit cu el in fata masini la 2m Eu am frinat,el sa speriat si a alunecat cu piciorul sub masina,sub bara ,si cu corpul pe capota.mentionez ca in momentul impactului masina erea oprita in sensul de mers. A depus plingere penala,expertiza nu sa efectuat din lipsa de bani cum pot sa urgentez si sa depun plancere inpotriva pietonul cu recuperare daune.am fost chemat o singura data in doi ani si am fost intrbat daca platesc eu expertiza ,am refuzat si circul cu dovada lunara.Ce sfaturi imi dati mai ales ca am nevoie de permis pentru a conduce in strainatate.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: marllo60 , utilizator 00:22, 8 Aprilie 2013
Cate zile ingrijiri medicale a obtinut prin certificatul medico-legal?In cazca acesta nu exista, retinerea permisului este nelegala.
am inteles de la politie cind am fost chemat ca are peste 180 zile pentru fractura
contactati un avocat poate sa fi necesitat si 580 de zile de ingrijiri medicale ca daca dvs cu ajutorul avocatului dovediti ca masina dvs era pe loc si individul s-a dezechilibrat si a cazut peste masina dvs, veti fi achitat. este importanta expertiza, chiar foarte foarte importanta. de asemenea martorii, inregistrare video din intesectie daca era acolo o intersectie cu camere de inregistrare video. daca nu ati intrat dvs cu masina in el ci a fost invers, am impresia ca sunt cam prea multe zile de ingrijiri medicale. nu a fost impact cu corp mare si dur aflat in miscare
din punct de vedere medical acesta a suferit fractura la nivelul bari de fata cu fractura deschisa care a necesitat operatie si tije metalice piciorul fiind prins itre sol si bara masini fractura fiind in lateral interior a piciorului ca si cum ar fi pus ,,frina,, din alergare masina nuprezenta urme de lovire si corespundea din toate puctele de vedere.probabil urmareste ceva foloase banesti.Rezulta ca pina la finalul cercetarilor nu se poate lua nici o masura decit sa astept.Cum i-mi recuperez pierderile suferite?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare accident rutier talex talex In februarie 2008 am avut un accident rutier in care eu sunt vinovat. Circulam in afara localitatii cu 70Km/h (intr-o zona cu limita de 60km/h) cf. expertizei ... (vezi toată discuția)
Incident cu un pieton in statia de autobuz dan33 dan33 Buna seara, Va scriu pentru a va cere parerea despre urmatoarea situatie: Am oprit autoturismul meu cu avariile puse, la marginea din fata a marcajului ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima stafie sorinel gigel stafie sorinel gigel buna ziua, in data de 01.03.2010, am produs un accident rutier in urma caruia a rezultat o victima ce a suferit o fractura de tibie in treimea ... (vezi toată discuția)