avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... accident auto
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

accident auto

Ce inseamna "numar de zile de ingrijire medicala " in cazul unui accident soldat cu victima internata in spital care are picioarele fracturate si puse in ghips , dar care nu are pretentii la daune?
Si care ar fi consecintele daca ar depasi numarul de zile de ingrijire medicala?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Padu , utilizator 13:32, 6 Decembrie 2019

Buna ziua.
În funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale veți răspunde penal,daca are mai mult de 90 zile cel mai probabil vei primi o pedeapsa cu suspendare. Cel mai bine așteptați să vedeți ce gânduri are victima ,sunt multi "sfătuitori" care o pot face să depună plângere ,banii pe care ii va primi de la asigurator ca despăgubire nu sunt de neglijat.

Mihaela Padu a scris:

Ce inseamna "numar de zile de ingrijire medicala " in cazul unui accident soldat cu victima internata in spital care are picioarele fracturate si puse in ghips , dar care nu are pretentii la daune?
Si care ar fi consecintele daca ar depasi numarul de zile de ingrijire medicala?

Multumesc frumos pentru raspuns !

Cristinel Horeanu a scris:

Buna ziua.
În funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale veți răspunde penal,daca are mai mult de 90 zile cel mai probabil vei primi o pedeapsa cu suspendare. Cel mai bine așteptați să vedeți ce gânduri are victima ,sunt multi "sfătuitori" care o pot face să depună plângere ,banii pe care ii va primi de la asigurator ca despăgubire nu sunt de neglijat.

Mihaela Padu a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier llumi llumi Buna ziua! In data de 01.09.2010...tatal meu a avut un grav accident rutier...l-a lovit un autoturism pe trecerea de pietoni...in urma accidentului tatal meu ... (vezi toată discuția)
Accident-vatamare corporala ely86 ely86 In urma cu o saptamana am provocat un accident de circulatie in urma caruia victima a suferit o fractura de femur stang si fractura incheietura mana ... (vezi toată discuția)
Accident cu vatamare corporala Georgedob Georgedob Buna ziua, Nu am acordat prioritate si am accidentat pe cineva care circula regulamentar, acesta a are o fractura la un deget si o plaga deschisa pe fata si ... (vezi toată discuția)