avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Leasing Operational/Financiar - Riscuri pentru ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Leasing Operational/Financiar - Riscuri pentru persoane fizice

Sunt interesat de a aplica pentru un leasing operational pentru sotia mea, dar ma inspaimanta anumite riscuri cum ar fi neplata unei rate in timp, poate duce la executarea bunului (autoturismului)?
De ce alte informatii trebuie sa tin cont inainte de semna un astfel de contract? Exista situatii in care compania de leasing poate ascunde anumite taxe si penalitati?

Astept cu interes un sfat cum pot alege cel mai bine produsul.

Va multumesc anticipat.

Cu stima,
Andrei

Alte discuții în legătură

Leasing operational lhilda lhilda Un SRL poate incheia contract de leasing operational fara sa aiba obiectul principal de activitate acest lucru si un un capital minim de 200 mii euro? (vezi toată discuția)
Executari silte sebycopilu sebycopilu Buna seara. Va rog sa imi mai raspundeti la o intrebare: am un dosar pe rol la o firma de executari silite pentru un credit pe care nu l-am mai putut plati. in ... (vezi toată discuția)
In cautarea unei solutii ... daca exista radu.popa radu.popa Va rog sa ma ajutati cu un sfat. In anul 2008 am incheiat un contract de leasing pentru o masina in urmatoarele conditii: - pretul autoturismului nou - ... (vezi toată discuția)