avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Înregistrare platformă
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Înregistrare platformă

Bună ziua. În urmă cu 7 ani am construit artizanal( din deșeuri) o platformă cu o singură axă având dimensiunile 4,10 m lungime și 2,10 m lățime, pentru a transporta familii de albină în pastoral.
Precizez că fierul folosit l am procurat de la depozitul remat fără documente.
Aș dori să înregistrez platforma respectivă la primaria din comună pentru a o putea folosi în pastoral pe drumurile publice.
Cum pot înregistra această platformă dacă nu am niciun document de proveniență a materialelor, serie sasiu, etc.

Alte discuții în legătură

Radiere Georgica112 Georgica112 Bună ziua. Am avut o dacie veche din 1998 anul fabricației, am dus-o la un centru de fier vechi tăiată în bucăți acolo mi sa eliberat o adeverinta cu ... (vezi toată discuția)
Somatie primarie pe hg 525/1996 danionofrei danionofrei Buna ziua, Este vorba de o cale de acces facute prin parcelarea pe o latura sa unui teren, pe care s-au construit case de locuit. Lungimea caii de acces:130 ... (vezi toată discuția)
Restricționare rutieră (închidere) pe calea de acces spre casă ioandomaneantu ioandomaneantu O vecină dorește restricționarea rutieră pe singura cale de acces la proprietatea mea și a încă trei vecini. Cum poate fi combătută? Detaliez, ... (vezi toată discuția)