avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vreau sa deschid un magazin outlet la mine in oraș
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vreau sa deschid un magazin outlet la mine in oraș

Vreau sa deschid un magazin outlet la mine in oraș, marfa o voi achizitoina cu factura din Italia direct de la magazinul producator. Vreau sa deschid un I.I ce cod caen e corespunzător acestei activități?
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Decembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:13, 7 Decembrie 2019
Codul caen 4771 comert cu amanuntul al imbracamintei in magazine specializate. Marfa s-o cumparati pe I.I. cu factura (nu pe persoana fizica) si plata s-o faceti prin contul banca al I.I..
Va rog sa aveti in vedere ca e indicat sa colaborati cu un contabil autorizat pentru aceste achizitii intracomunitare si sa cititi si la adresa [ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Decembrie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii intracomunitare pe cod caen rev2 - 4771? Emil P Emil P Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: un s.r.l. cu activitate CAEN Rev 2 - 4771 comert cu amanuntul al imbracamintei, in magazine ... (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid un magazin de tesaturi corela corela Buna ziua! Vreau sa deschid un magazin de tesaturi.Mentionez ca am un SRL pe consultanta deci banuiesc ca trebuie sa mai adaug un cod Caen . Spatiul comercial ... (vezi toată discuția)
Comercializare produse finite - caen potrivit...? romila celina romila celina Incurajata de raspunsurile pe care le-am primit pana acum,revin cu cateva intrebari depre I.i. .Ca obiect principal de activitate am ales1413 ( cod CAEN) ... (vezi toată discuția)