avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... dezechilibru de forte
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

dezechilibru de forte

puteti va rog sa ma ajutati cu o reglementare in vigoare care explica conditiile de acordare a garantiei pentru produsele electronice&electrocasnice.
am observat ca OG nr. 21/1992 (r2) si Legea 449/2003 (r1 in 2008) nu ofera asemenea mentiuni explicite pentru cazurile in care garantia unui produs poate fi pierduta, precum si obligatiile ce revin consumatorilor referitoare la aceasta garantie.( restituirea produsului defect in ambalaje originale, accesorii complete etc)
multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Cum se acorda garantia in cazul unor produse defecte si inlocuite, dupa vanzare tartareanum tartareanum Buna ziua am nevoie de ajutorul dumneavoastra in urmatoarea problema: -in data 01.noiembrie.2010 am achizitionat un telefon mobil cu o perioada de garantie de ... (vezi toată discuția)
Termen de garantie ContSters61319 ContSters61319 Spuneti-mi va rog unde pot sa gasesc termenele de garantie minime pentru diferite categorii de produse. M-ar interesa termenul de garantie care poate fi dat ... (vezi toată discuția)
Termenul de garantie al noului produs, inlocuit in termen de garantie uzoni istvan uzoni istvan Reritor la acest subiect, mai de mult am citit urmatorul raspuns: [i]\\"Intr-adevar, varianta veche a OG nr. 21/1992 prevedea la art. 14 urmatoarele: (3) ... (vezi toată discuția)