avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Familie - mutare de acasă minoră
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Familie - mutare de acasă minoră

Am si eu o intrebare,am 17 ani,familia mea nu este una stralucita,doar legata de mne,nu am o atentie mare,nu am sprinjin,nu am iubirea pe care un copil o primeste de la familie sau de la macar un membru al familiei,este o poveste inteleasa doar de cunoscuti. Am un iubit de 2 ani si 7 luni,si vreau sa ma mut cu el,doar eu si el,el are grija mereu de mne,este langa mne mereu si eu la fel langa el,tot ce nu am primit de la familie am primit de la el,amare incredere in el,vreau sa ne mutam doar noi doi el fiind major ptn mare fata de mne 19 liceu terminat acum lucreaza,cum procedez LEGAL.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Decembrie 2019
Stefania.Androne, utilizator
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 00:02, 10 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
LEGAL, te muti cu el dar eu zic sa maia stepti pana implinesti 18 ani si atunci .....
Eu mai am 4 luni si fac 18 ani..
Ca sa nu va complicati deloc si sa evitati orice probleme pentru el asteptati sa deveniti majora.
Nu este nici o problema? Adica ma pot muta cu el fara a ma intoarce parinti mei?

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
LEGAL, te muti cu el dar eu zic sa maia stepti pana implinesti 18 ani si atunci .....

Cum sa nu, în astea 4 luni pot lua toate masurile legale împotriva prietenului. Aproape majora nu înseamnă majora.
As zice sa va gândiți bine înainte de a va părăsi părinții și muta cu prietenul, nu de alta însă niciodată poveștile de genul asta nu au avut succes. Nu o sa fiți prima.
Terminați liceul, mergeți la facultate, găsiți un job bun, distrați-vă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neînțelegeri cu părinții Adrianna21 Adrianna21 Am 17 ani si 3 luni si impreuna cu iubitul meu am hotărât să ne mutăm impreuna. Părinții mei nu sunt de acord. Poate să sa faca ceva in cazul ăsta? ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasa ! nu mai pot sta cu parintii! iza308 iza308 Vreau sa plec de acasa, chiar nu mai pot sta cu parintii mei! Mama mea nu ma suporta iar eu nu mai pot sa stau sa fiu batjocorita.am 16 ani pot pleca legal de ... (vezi toată discuția)
Va rog oferiti-mi un rapspuns 333 333 Deci...Sunt nou pe aici forumuri,am nevoie de niste raspunsuri si va rog sa ma ajutati :(( Eu locuiesc in judetul cluj si prietena mea e din judetul ... (vezi toată discuția)