avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Anvelope casco
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Anvelope casco

Buna seara, ieri am facut un accident cu masina am evitat un individ intrat pe contrasens si am intrat intr un sant lovin masina pe partea dreapta, eu in cartea masinii am voie cu cauciucuri 195/55 r16 dar pe masina aveam 205/55 r16 , de iarna noi, pot sa imi respinga dosarul?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 20:35, 8 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Într-adevăr montarea unor anvelope de alte dimensiuni decât cele prevăzute în cartea de identitate a vehiculului constituie contravenție, dar nu reprezintă cauza accidentului.,. O eventuală respingere a dosarului de daună nu are un temei legal.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anvelope Janu1 Janu1 Buna ziua.As dori sa stiu daca pot pune alte anvelope decat cele trecute in cartea masinii.In cartea masinii sunt trecute doar 205/60/16 si eu am cauciucuri de ... (vezi toată discuția)
Anvelopele din talon mihaifurdui mihaifurdui Buna ziua am in talon dimensiunea 185/55/R15 si as vrea sa stiu daca pot sa-i pun 195/50 R15, ca diametru sunt compatibile daar daca nu scrie in talon le pot ... (vezi toată discuția)
Am avut un accident cu mașina de serviciu, care nu era dotată cu cauciucuri de iarnă pe față. patronul zice să plătesc reparația, este corect să suport eu întreaga sumă? VALLICA VALLICA Eram in timpul serviciului conducînd un microbuz ,într-o curba periculoasă am pierdut controlul volanului ,datorită ghetou acoperite cu zăpadă de pe ... (vezi toată discuția)