avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie dreptul unui tata care a renuntat la custodia copilului
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

dreptul unui tata care a renuntat la custodia copilului

sunt mama unei fetite de 12 ani care a divortat de tatal ei 6 ani in urma iar el a renuntat la drepturile asupra fetei dandu mi mie custodia totala. dar cum el e tatal fetei il las sa o vada chiar daca el s a comportat foarte urat cu noi cand eram impreuna ( casnicie durata 2 ani ) . iar acum eu m a intalnesc cu o persoana cu care am intentia sa ma mut impreuna si cu fata . acum tatal fetei ameninta ca vine sa o i a si sa plece si sa imi faca si rau mie . ce pot face in acest caz va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 11:38, 1 Ianuarie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Chiar daca aveti custodie exclusiva el tot are dreptul sa vada minorul.
Cautati o modalitate de intelegere ca sa evitati tot felul de procese.
~ Conținut șters la cerere ~
Ce înseamnă că el a renunțat la drepturile asupra fetei ? Așa s-a decis prin hotărârea de divorț, că dvs exercitați în mod exclusiv autoritatea părintească asupra copilului ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia daca tatăl e plecat Gaby1985 Gaby1985 Buna ziua,in legătură cu,custodia între soti in cazul divortului;tatăl e mereu plecat in strainatate,aprox o luna plecat,doua sapt acasa,si vrea custodia ... (vezi toată discuția)
Divort, custodia copilului si ordin de protectie annamaria1993 annamaria1993 buna, am si eu cateva intrebari in legatura cu divortul si cu custodia copilului. as dori sa stiu daca in urma divortului pot avea custodia numai eu. am un ... (vezi toată discuția)
Stabilirea minorului cu mama in strainatate madalina-s madalina-s Buna ziua. am o fiica de 14 ani, sunt divortata de tatal acesteia de la varsta de 1 an al copilului. Copilul si tatal au o oarecare relatie, il viziteaza ... (vezi toată discuția)