avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Furt carrefour...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Furt carrefour...

Sunt un băiat de 14 ani eram cu un prieten de 16 ani in carffout si el m a convins sa fur un stilou in valoare de 50 lei . Dupa ce am iesit ne a luat un paznic si ne a dus intr o camera ne a zis sa scoatem ce avem la noi , greu am scos acel stilou am fost in magazin si i am arătat și care este ambalajul si mi a zis ca ori achit pe loc valoarea obiectului ori suna polița, de frica am facut rost de bani și am plătit mi a cerut data nasterii si numele i l am dat . Sunt foarte speriat, mi se poate întâmpla ceva ???
Cel mai recent răspuns: IULIAN-CRISTIAN GLĂVAN , Avocat 00:19, 9 Decembrie 2019
Bună seara!

Pentru că ați achitat produsul și agentul de pază nu a sesizat poliția veți scăpa fără consecințe, totuși trebuie să renunțați la astfel de activități.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt carrefour... Eusuntalex Eusuntalex Sunt un băiat de 14 ani eram cu un prieten de 16 ani in carffout si el m a convins sa fur un stilou in valoare de 50 lei . Dupa ce am iesit ne a luat un ... (vezi toată discuția)
Au voie agentii de paza si protectie la perchezitie corporala? olteanudaniela olteanudaniela Buna ziua am cateva intrebari care as dori,daca se poate sa imi raspundeti.Locuiesc vis-a-vis de unul dintre lanturile de supermarketur Kaufland, vizitez ... (vezi toată discuția)
3 articole nescanate auchan Antonio29 Antonio29 Buna seara domnu’ avocat, sunt disperat in momentul de fata, deci va rog sa mi scuzati exprimarea. Am fost acum 2 zile la Auchan, vorbeam la telefon cu ... (vezi toată discuția)