avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Furt carrefour...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Furt carrefour...

Sunt un băiat de 14 ani eram cu un prieten de 16 ani in carffout si el m a convins sa fur un stilou in valoare de 50 lei . Dupa ce am iesit ne a luat un paznic si ne a dus intr o camera ne a zis sa scoatem ce avem la noi , greu am scos acel stilou am fost in magazin si i am arătat și care este ambalajul si mi a zis ca ori achit pe loc valoarea obiectului ori suna polița, de frica am facut rost de bani și am plătit mi a cerut data nasterii si numele i l am dat . Sunt foarte speriat, mi se poate întâmpla ceva ???
Cel mai recent răspuns: Eusuntalex , utilizator 20:58, 8 Decembrie 2019
Daca nu a venit politia si va preia declaratie, sansele sa aveti dosar penal sunt foarte mici .
Probabil cu asta s-a incheiat, ati achitat acel produs si ati plecat.
Daca a fost politia si vi s-a intocmit dosar penal, teoretic trebuiau sa va anunte parinti, atunci o sa fiti cercetat pentru furt .
Poliția nu a venit dar in timp ce eu ii arătăm ceva unui gardian prietenul meu a aflat că datele ( numele si data nasterii) se duc la poliție și ori sunt anulate ori sunt duse in instanta si a zis ca asta stabilesc politistii , dar nu stiu daca ne a păcăliț si nu la fata locului nu a venit b]S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L a scris:

Daca nu a venit politia si va preia declaratie, sansele sa aveti dosar penal sunt foarte mici .
Probabil cu asta s-a incheiat, ati achitat acel produs si ati plecat.
Daca a fost politia si vi s-a intocmit dosar penal, teoretic trebuiau sa va anunte parinti, atunci o sa fiti cercetat pentru furt .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt carrefour... Eusuntalex Eusuntalex Sunt un băiat de 14 ani eram cu un prieten de 16 ani in carffout si el m a convins sa fur un stilou in valoare de 50 lei . Dupa ce am iesit ne a luat un ... (vezi toată discuția)
Amenda penala cred Oleg Oleg Buna ziua ., am si eu o intrebare cu ce pot sa ma aleg in cazul in care am fost surprins ca am extras dintrun magazin doua bluze \"in valoare de 300ron\" am ... (vezi toată discuția)
Minor neinsotit retinut in hipermarket pentru presupusa distrugere LarisaU LarisaU Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca exista o lege care interzice unui minor de 14 ani sa umble neinsotit in oras, piete, magazine, hipermarketuri, etc. si ... (vezi toată discuția)