avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot plati personalul care face vanzarea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot plati personalul care face vanzarea

Buna seara, as dori sa imi extind activitatea in tot judetul. Asa ca am mai multe optiune pentru a face acest lucru, dar am o mica problema. Si se da urmatorul exemplu: Daca un om ma recomanda si i sa oferit un comision dintr-o comanda facuta de el pentru mine cum as putea sa ii ofer acel comision dupa finalizarea comenzi si sa il onorez ? Sper ca am fost cat de cat clar, va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 8 Decembrie 2019
CiricReimond, utilizator

Alte discuții în legătură

Anulare comanda online slro slro Am comandat in data de 06.11.2011 de pe un magazin online 3 laptop-uri. Motivul pentru care am comandat este unul simplu, am comandat la un pret, iar ei spre ... (vezi toată discuția)
Achizitionari bunuri si nerespectarea termenului de livrare Diana_Dienush Diana_Dienush Buna ziua, As dori o recomandare din partea dvs. Problema sta in felul urmator: Am fost recent la magazinul X de bijuterii si am cerut sa ne prezinte ... (vezi toată discuția)
Tipograful ce printeaza cartile editurii noastre le vinde ilegal maria99999 maria99999 Dețin o editură și mă ocup cu publicarea și comercializarea cărților pentru bacalaureat. Acestea sunt vândute pe site-ul meu online și sunt ... (vezi toată discuția)