avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical in somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical in somaj

Buna ziua!
Am si eu nevoie de ajutorul dvs., va rog
Am intrat in somaj timp de 9 luni pe 20.05, am ramas insarcinata la începutul lunii august, dar la 4 luni jumatate bebele s-a oprit din evolutie, iar acum sunt internata la maternitate.
Maine urmeaza externarea, dar mi-au spus ca eu fiind in somaj nu beneficiez de CM in continuare dupa exernare, decat pe zilele state in spital.
Asa este?
Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Alina.. , utilizator 21:00, 10 Decembrie 2019
V-au spus si baza legala a ceea ce au afirmat ?
Nu, asa mi-au spus, fix in ordinea asta: medicul de familie, ginecologul si asistenta care mi-a cerut adeverinta de la ANOFM pentru a-mi face externarea. CM pe perioada stata in spital mi-au dat, dar au spus ca CM ca sunt in covalescenta nu. Explicatia comuna: stau acasa, nu ma intorc la un serviciu, deci nu e cazul. Poate asa este, nu am gasit raspunsuri pe net..Bine, ca nu am insistat, ma multumesc ca sunt bine, doar ca doream sa stiu. Multumesc frumos!
Ultima modificare: Marți, 10 Decembrie 2019
Alina.., utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass sau ajofm lavi_cornelia lavi_cornelia Buna ziua, Ma numesc Diana B, am 23 de ani si sunt insarcinata in 32. de saptamani. La 30.06.2015 mi-a expirat CIM pe durata determinata, incheiat pe perioada ... (vezi toată discuția)
Sfat pentru acțiune legală - malpraxis Anca Chibanga Anca Chibanga Buna ziua, am avut o experienta cel putin traumatizanta si ma intereseaza ce pot face dpdv legal astfel incat nimeni sa nu mai treaca prin asa ceva. Am ramas ... (vezi toată discuția)
Pot da în judecata un medic ginecolog? Dgeanina Dgeanina Bună dimineața! As vrea sa ma sfătuiți cum sa procedez sa dau în judecata un medic ginecolog?! Am 34 de ani, am o fetita de 10 ani adusa pe lume cu mari ... (vezi toată discuția)