avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate O minora de 16 ani poate avea o relație cu un ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

O minora de 16 ani poate avea o relație cu un major..? Sau mai mult dacă face un copil care sunt consecințele?

Bună seara... Am o nelămurire dacă o minora de 16 are o relație cu un major și părinții sunt de acord legea ar putea sai facă vreun rău major ului...? Va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:29, 9 Decembrie 2019
Păi cum să aibă relație la 16 ani, dacă este elevă`?? Cu școala ce face`??
La 16 ani copii învață carte pentru un viitor, nu procreează copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corupere de minori AndraDrg AndraDrg Buna ziua!Am si eu o problema si vreau sa va cer ajutorul.Am 16 ani si am o relatie cu un baiat de 21 de ani.Ne intelegem foarte bine si avem planuri de ... (vezi toată discuția)
Gravida la 16 ani Elena123456ely Elena123456ely O prietena a ramas gravida la 16 ani si nu prea stie ce e de facut. a aflat în prima luna de sarcina, prietenul ei doreste sa faca avort medicamentos, iar ... (vezi toată discuția)
Vrea sa plece de acasa amy02 amy02 Buna am o prietena care vrea sa plece de acasa are 16 si vrea sa se duca la prietnul ai acasa care este tot minor vor sta cu parinti lui .Deci ce poate pati ... (vezi toată discuția)