avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Loc de parcare ocupat cu tomberoane, zilnic
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Loc de parcare ocupat cu tomberoane, zilnic

Buna seara. Problema pe care o voi prezenta este in legatura cu pubelele de gunoi, astfel; de aproximativ un an de zile gasesc intre 4 si 12 tomberoane, pe locul de parcare pe care l-am inchiriat de la primarie. Cum pot impune asociatiei de proprietari a imobilului, in fata caruia se situeaza locul de parcare, sa nu il mai ocupe zilnic cu gunoaie/tomberoane. Am discutat cu acestia, cu primaria, cu firma de salubritate si nici unul nu considera ca este in obligatia lor sa imi lase locul liber. Locul de parcare este numerotat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:33, 10 Decembrie 2019
Dicutati direct cu vinovatii care amplaseaza pubelele pe locul de parcare
Asociatia de proprietari nu este responsabila deoarece nu aceasta manevreaza pubelele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare pubela la bloc IuliaIvan IuliaIvan Buna, am o situatia la blocul unde locuiesc de 4 ani. Vecinii noștri de la parter nu sunt deacord cu amplasarea pubelei in vecinătatea blocului. ... (vezi toată discuția)
Tomberoane gunoi la intrarea in bloc pitiromania pitiromania Buna ziua, In Bucuresti, sectorul 6, Str Valea Rosie nr 4, bloc 61, a existat dintotdeauna o ghena cu 8 tomberoane ingradita la capatul blocului. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Cine trebuie sa stranga crengile AsociatiaMihaiViteazuTV1 AsociatiaMihaiViteazuTV1 Buna ziua. Asociatia noastra inpreuna cu o alta impart aceleasi tomberoane pentru gunoi. Cei de la cealalta asociatie, avand un eveniment la una dintre ... (vezi toată discuția)