avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate transferul minorilor la o alta scoala fara acordul ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

transferul minorilor la o alta scoala fara acordul ambilor parinti

Buna ziua am o prieten car este in concubinaj cu cineva,ei au ipreuna 3 copii minori,concubina lui doreste sa transferul copiilor la o scoala din alt oras din motive personale,se afla in cncubinaj cu alt om si doresc sa se mute in alt oras.Se poate face transferul copiilor fara acordul ambilor parinti atata timp cat nu are la mana nici o hotarare judecatoreasca??

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu copil minor OOvidiu OOvidiu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatorul caz: Anul trecut prin sentinta judecatoreasca care a insemnat doar luarea la cunostinta a ceea ce am stabilit ... (vezi toată discuția)
Va rog oferiti-mi un rapspuns 333 333 Deci...Sunt nou pe aici forumuri,am nevoie de niste raspunsuri si va rog sa ma ajutati :(( Eu locuiesc in judetul cluj si prietena mea e din judetul ... (vezi toată discuția)
Mutarea de catre mama a copilelor de la scoala Gabi 72 Gabi 72 Buna ziua sunt divortat din 2011 iar in urma casatoriei a rezultat 2 fetite. Fata cea mare de atunci locuieste cu mine,intre timp mai precis anul acesta si ... (vezi toată discuția)