avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul este inclus in conditiile de munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul este inclus in conditiile de munca?

Salariul este inclus in conditiile de munca? Referire la art 10, alin 8 din Legea 202/2002. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:24, 10 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, este inclus .... vedeti si raspunsul primit aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Va multumesc. Cei de la resurse umane susțin ca marirea salariala a colegilor mei cu aceeasi functie ca si mine se datoreaza faptului ca fost angajati activi si au trecut prin evaluari anuale, iar eu nu (fiind in CCC). Deci practic nu as merita o crestere salariala. Este normal asa ceva?

Iulia Nicoara a scris:

Salariul este inclus in conditiile de munca? Referire la art 10, alin 8 din Legea 202/2002. Multumesc

Ultima modificare: Marți, 10 Decembrie 2019
Iulia Nicoara, utilizator
Nu este normal...există vreo prevedere la nivel de angajator în acest sens?
Nu exista nici o prevedere in acest sens, in contractul individual de munca. Nu stiu daca cel colectiv este relevant in aceasta chestiune. Oricum momentan nu am acces la el, doar pe platforma de la birou.

Cornel Vasile a scris:

Nu este normal...există vreo prevedere la nivel de angajator în acest sens?

Ultima modificare: Marți, 10 Decembrie 2019
Iulia Nicoara, utilizator
Verificati in ccm si reveniti cu detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajustarea salariului la intoarcerea din ccc Iulia Nicoara Iulia Nicoara Buna seara, In februarie voi reveni din CCC, dupa 1 an si 9 lui. As dori sa stiu daca este normal sa primesc un salariu mai mare, ajustat cu toate maririle ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale KarmenM KarmenM Buna ziua! Am o nelamurire in privinta Art.10 (7) din Legea nr.202/2002: \\"La incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire ... (vezi toată discuția)
Indexare salariu la rata inflatiei dupa revenire din cic sassy3006 sassy3006 Buna ziua! Am incercat din rasputeri sa aflu singura raspunsul la intrebarea pe care o am si sa ma asigur ca raspunsul nu exista deja pe platforma Avocatnet. ... (vezi toată discuția)