avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi salariale

Buna ziua! Am o nelamurire in privinta Art.10 (7) din Legea nr.202/2002: "La incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire a copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ar fi avut dreptul in timpul absentei." Ati putea sa-mi spuneti daca "orice imbunatatire a conditiilor de munca" se poate referi si la cresterea salariala din timpul absentei? Am intrebat acest lucru la resurse umane si mi s-a spus ca abia dupa cele 6 luni de la intoarcere mi se va evalua activitatea si mi se va acorda aceasta marire daca e cazul.
Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: KarmenM , utilizator 22:37, 30 Mai 2013
Intr-adevar, la revenirea din CCC trebuie sa beneficiati de orice imbunatatire a conditiilor de munca inclusiv la cresterea salariala din timpul absentei.

Multumesc tare mult de raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu dupa intoarcere din ccc Alexandramiere Alexandramiere Buna, Dupa reintoarcerea la locul de munca,din ccc, angajatorul este obligat sa alinieze eventualele mariri salariale facute in perioada de absenta sau ... (vezi toată discuția)
Am revenit la munca după cic și am cerut reducerea programului ... dvmischiu dvmischiu Am revenit la munca după CIC și am cerut reducerea programului pentru început la 6h. Calcul pentru noul salariu s-a făcut ca 75% din vechiul salariu. Se ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu întoarcere cic Alelena Alelena Buna ziua, In urma concediului de creștere a copilului ,având contractul suspendat au avut loc majorări salariale anuale plus o majorare venită din ... (vezi toată discuția)