avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel pentru art 336
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel pentru art 336

Buna ziua ! as dori sa formulez un apel , dar avrea sa il depun singur , fara avocat .. copia minuta a ajuns la posta pe data de 05.12.2019 iar la mine a ajuns pe 6.12.2019. as dori sa formulez un apel in a 10-a zi ! cum se procedeaza si de ce acte am nevoie mai exact . Multumesc frumos !
Va redactati apelul si anexati ce acte considerati utile.
Nu aveti nevoie de niciun act, declarati apel, dupa ce primiti hotararea motivata, depuneti si motivele de apel.
Am numai copia minuta. Se poate face apel în a 10-a zi? Mulțumesc? Se face numai atasand copia minuta? Precum ca m-am încadrat în termen?
Termenul de apel este de 10 zile şi curge de la comunicarea copiei minutei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formulare cerere pentru eliberare hotarare si achitare taxa de timbru, dupa noul cod de procedura penala oanaportar oanaportar In urma judecarii unui proces proces penal judecatoria a emis o hotarare judecatoreasca. Va rog sa imi spuneti daca dupa Noul Cod de Procedura penala ... (vezi toată discuția)
Ce este " minuta" unei hotarari? remusaky remusaky Buna dimineata! Vreau sa stiu ce este si ce inseamna o MINUTA??mentionez ca aceasta MINUTA a fost data intr-un proces de prescriptie a pedepsei (vezi toată discuția)
Sentinta penala- termen cale de atac marinescu112233 marinescu112233 buna,sentinta penala se comunica partilor si care este termenul de atac? (vezi toată discuția)