avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1892 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit salarial , la persoană cu handicap ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit salarial , la persoană cu handicap accentuat

Bună ziua! O întrebare am și eu , mai bine spus , nelămurire. Înțelesesem că persoanele cu grad de handicap accentuat sunt scutite de la plata impozitului pe venit. Însă acum, primesc primul meu salariu, și, surprise, mi sa oprit impozitul, și toate cele... asta în condițiile în care sunt încadr în grad de handicap accentuat. Trebuie să merg personal undeva anume, ptr a depune actele , să nu îmi mai oprească impozit ? Mulțumesc anticipat..

Alte discuții în legătură

Scutire de impozit pe salariu pentru o persoana cu handicap MirelaDorobantu MirelaDorobantu Buna ziua Din cauza unei spndilite anchilozante si a sacroileitei bilaterale acute, baiatul meu a primit certificat de handicap, gradul II, accentuat. Ni ... (vezi toată discuția)
Scutire/reducere impozit pe venit hany89 hany89 sunt asistenta medicala angajata la o firma particulara,momentan sunt in concediul medical pe cod 14(neoplazie operata si tratata prin radioterapie);in ... (vezi toată discuția)
Persoanele cu grad de handicap mediu sunt scutite de impozit pe salariu? Anastasia12 Anastasia12 Buna ziua! Angajatii cu grad de handicap mediu sau usor beneficiaza de scutirea impozitului pe salariu sau doar gradele accentuat sau grav? (vezi toată discuția)