avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am o întrebare și o dilema ,copilul meu major are ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am o întrebare și o dilema ,copilul meu major are handicap ...

Am o întrebare și o dilema ,copilul meu major are handicap accentuat permanent și nu sunt scutita de la impozitul pe locuință și mobil ,primăria invoca motivul ca nu sunt trecute bunurile pe numele lui !Tb sa fiu reprezentant legal cum sa fac acest lucru ,nu e suficient pt ei actele de identitate...!!!

Alte discuții în legătură

Scutire de impozit daca am in ingrijire copil cu handicap accentuat Doina000 Doina000 Am in ingrijire copil cu handicap accentuat. Mi s a spus de la Primarie ca nu beneficiez de scutire impozit cladirea de domiciliu deoarece nu este pe numele ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoana cu handicap Atee Atee Buna ziua! Am un copil cu handicap grav, surdo-mutism si handicap psihic , si am inteles ca din acest an s-a adoptat legislativ o prevedere prin care se ... (vezi toată discuția)
Familia care are in ingrijire copil cu handicap ( asistent maternal) ... Doina000 Doina000 Familia care are in ingrijire copil cu handicap ( asistent maternal) este scutita de impozit pe cladiri si taxa rovinieta ,conform legii 448/2006? (vezi toată discuția)