avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Munca in Germania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Munca in Germania

Buna...acum cativa ani am lucrat pe teritoriul Germaniei..cu gewerbe, de mai bine de 8 ani..mam reîntors in Romania ,dar gewerbele nu a fost închis,intenționez sa călătoresc in perioada sărbătorilor in Innsbruk..Si ca sa ajung acolo ar trebui sa circul o porțiune prin Germania,as putea intampina probleme la controlul vamal din cauza acelui gewerbe?Multumesc..
Ultima modificare: Marți, 10 Decembrie 2019
nikolacry, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am o problemă cu asigurările sociale din austria ... 61dorina 61dorina Buna ziua,am o problemă cu asigurările sociale din Austria și aș vrea să știu dacă mă poate ajuta cineva. Va mulțumesc! (vezi toată discuția)
Conflict de munca si de interese petrica47 petrica47 Am lucrat in Germania cu gewerbe la ingrijire batrani,aproape 3 ani.In acesta perioada,mi-am platit fata de finantele germane tot ce a fost necesar.Acum,ma pot ... (vezi toată discuția)
Interdictie germania elvys8383 elvys8383 buna seara ma numesc andrei in urma cu 4 ani am facut niste probleme in germania si am ajuns inchis am fost condamnat la 3 ani de inchisoare am facut un an ... (vezi toată discuția)